Кошик (063) 02 16 220
support@flymod.net
Підтримка у Telegram telegram bot

Антени VAS ION Pro 5.8G RHCP/LHCP

Вартість:876 грнЦіна в USD:20.95
Виберіть опцію!

Опис

Ion Pro - це останнє вдосконалення антен серії VAS Ion, що включає більш складну систему елементів для всеспрямованого сигналу з високим осьовим відношенням. Коефіцієнт посилення Ion Pro є найвищим серед усіх поодиноких всеспрямованих антен (істинні 2.5 дБ, що забезпечує більшу дальність дії), а також поліпшена кругова діаграма спрямованості антени дає змогу пілотам літати в найскладніших радіочастотних умовах, як-от міські райони та перегонові траси.

VAS Ion Pro розроблена для використання як в якості передавальної, так і в якості приймальної антени, тому є ідеальним вибором для професійних FPV пілотів, яким необхідно приймати сигнал там, де інші антени просто не можуть цього зробити. У процесі виробництва кожна антена перевіряється не тільки на відповідність КСВ, а й на діаграму спрямованості та осьове відношення, щоб гарантувати, що кожна антена відповідає найвищим стандартам якості.

Характеристики

Фото

vas 5 8ghz ion pro short w sma connector antenna lhcp rhcp антенны fpv djivas 5 8ghz ion pro short w sma connector antenna lhcp rhcp антенны fpv dji

Огляди та обговорення

    Повідомлень поки що немає. Залиште своє повідомлення першим.


Для того, щоб залишати повідомлення, потрібно бути зареєстрованим або авторизованим користувачем.
Реєстрація