Кошик (063) 02 16 220
support@flymod.net
Підтримка у Telegram telegram bot

Переможці Flymod/Creation Freestyle Contest 2020

23 Окт 2020, 15:22
Переможці Flymod/Creation Freestyle Contest 2020

Настав час підбити підсумки першого українського онлайн конкурсу з FPV фрістайлу Flymod/Creation Freestyle Contest 2020!

Спершу хочемо подякувати всім учасникам за самовіддану працю, ризик, але головне - бажання показати гідні навички пілотування і монтажу. Рівень пілотів України зростає, перегонові дрони все більше впроваджуються у звичайне життя, ролики українських пілотів потрапляють у світові тренди і привертають все більше уваги людей до такого незвичайного способу відеозйомки.

У конкурсі взяло участь 20 пілотів, які змогли продемонструвати гідний рівень FPV-фрістайл навичок у своїх відео. Судді з команди FlyMod sQUAD оцінювали ролики за такими критеріями, як "пілотування/скілл", "фрістайл/синематик" і навички монтажу відеоролика.

Під час підрахунку балів, два пілоти отримали однакову кількість голосів і розділили між собою третє місце. Ми не стали обирати найкращого з них і вирішили, що обидва гідні отримати рами Creation і сертифікати від Flymod.

Отже, роботи, які отримали найбільшу кількість балів і посіли призові місця:

Всі переможці отримують рами Creation і бонусні бали (150/100/50) на покупки в магазині Flymod.net

Ми дуже раді, що надихнули українських пілотів і підігріли інтерес до FPV хобі. Надалі проведення цих конкурсів стане доброю традицією в нашій FPV спільноті.

Всі відео роботи представлені на конкурсі і Топ-10 можна подивитися в нашому блозі .

Обговорення результатів конкурсу в телеграм групі Flymod/Creation https://t.me/flymod_creation (чат залишається і надалі буде використовуватися для обговорення FPV фрістайлу в Україні)



Коментарі


Для того, щоб залишати повідомлення, потрібно бути зареєстрованим або авторизованим користувачем.
Реєстрація